Τοποθέτηση Καμινάδας

Για την σωστή απόδοση του τζακιού είναι απαραίτητη η σωστή κατασκευή και τοποθέτηση της καμινάδας. Χωρίς σωστή καμινάδα και καπέλο η καμινάδα δεν τραβάει, το τζάκι δεν αποδίδει και καπνίζει.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την καμινάδα σας, ανοξείδωτες, μονωμένες και Inox.

Η ανοξείδωτες μονωμένες καμινάδες δεν υγροποιούν τον καπνό, παράγουν λιγότερα καυσαέρια και δεν κινδυνεύουν από ρωγμές ή θερμικές διαστολές. Η λεία εσωτερική επιφάνεια βοηθάει τον καπνό να ανέβει ευκολότερα με αποτέλεσμα η καμινάδα να καπνίζει λιγότερο. Η τοποθέτηση τους γίνεται γρηγορότερα και οικονομικότερα.

Μονωμένες καμινάδες υπάρχουν και σε inox για πιο μοντέρνα αίσθηση στο κτήριο. Να σημειωθεί πως η inox καμινάδα είναι πλέον απαραίτητη για λέβητες φυσικού αερίου.

Οι χτιστές καμινάδες από την άλλη, δίνουν έναν ποιο παραδοσιακό τόνο στο κτήριο και αν τοποθετηθεί από έμπειρο συνεργείο δεν υπάρχουν κίνδυνοι ρωγμών.

Το έμπειρο συνεργείο αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση ή την επισκευή καμινάδας τζακιών. Κατόπιν δε μελέτης μηχανικού αναλαμβάνει την τοποθέτηση καμινάδας και για λέβητες πετρελαίου και φυσικού αερίου.

 

Δείτε στην συνέχεια δείγματα της δουλειάς μας